sen@km.dk​

6150 6655​

​Vedtægter for leje af Kirkehuset i Sommersted

Menighedsrådet ved Sommersted kirke har besluttet, at Kirkehuset i Sommersted kan udlejes, idet rådet ønsker, det bliver brugt efter sin flotte istandsættelse.

Der er følgende betingelser ved leje af Kirkehuset:

1.​Lejer skal være bosiddende i og have tilknytning til Sommersted eller Oksenvad sogne.

2.​Kirkehuset udlejes primært til reception i forbindelse med kirkelige handlinger bla. dåb, bryllup, mindesamvær samt foredragsvirksomhed.

3.​Såfremt man ønsker at låne Kirkehuset til andre formål fx klub eller samlingssted ifm. gruppearbejde, kan dette bevilges vederlagsfrit efter henvendelse til menighedsrådet.

4.​Kirkehuset udlejes ikke til private fester.

5.​Lejen betales senest 8 dage forud for afholdelse af arrangement i Kirkehuset.

6.​Leje af Kirkehusets underetage, der indbefatter stor stue, køkken og toilet koster kr.1500,- heri indgår også leje af de kopper, tallerkner og bestik, toiletpapir, håndklæder og viskestykker, som forefindes i kirkehuset og er incl. kaffe brygning, som lejer selv sørger for. Efterfølgende rengøring er ligeledes inkluderet i prisen.

7.​Ønskes leje af stuen og 1.sal koster dette kr.2000,-.

8.​Der skal ryddes op, så borde og stole står, som når det overdrages, og der skal sættes i opvaskemaskine, der startes senest når lejer forlader lokalerne.

9.​Der udfærdiges en lejekontrakt ved udlejning af Kirkehuset.

Henvendelse vedr. leje eller lån af Kirkehuset kan ske til Karen Petersen på mail:

klundp@bbsyd.dk

Vedtægterne er godkendt på Menighedsrådsmødet d.12.11.2019 og evalueres igen i november 2020.

Søndag den 1. november, Alle helgens dag. Sommersted kirke kl. 10.30 & Oksenvad kirke kl. 14.00
19-10-2020
Søndag den 1. november er det Alle helgens dag. Vi inviterer til gudstjeneste i Sommersted kirke kl. 10.30 & Oksenvad kirke kl. 14.00. Gudstjenesterne vil være helt ens med oplæsning af alle navne begge steder
Gudstjeneste den 25. okt. kl. 10.30 i Oksenvad kirke v/ Sten Nielsen