samsk@km.dk​

2459 8092​

​Vedtægter for leje af Kirkehuset i Sommersted

Menighedsrådet ved Sommersted kirke har besluttet, at Kirkehuset i Sommersted kan udlejes, idet rådet ønsker, det bliver brugt efter sin flotte istandsættelse.

Der er følgende betingelser ved leje af Kirkehuset:

1.​Lejer skal være bosiddende i og have tilknytning til Sommersted eller Oksenvad sogne.

2.​Kirkehuset udlejes primært til reception i forbindelse med kirkelige handlinger bla. dåb, bryllup, mindesamvær samt foredragsvirksomhed.

3.​Såfremt man ønsker at låne Kirkehuset til andre formål fx klub eller samlingssted ifm. gruppearbejde, kan dette bevilges vederlagsfrit efter henvendelse til menighedsrådet.

4.​Kirkehuset udlejes ikke til private fester.

5.​Lejen betales senest 8 dage forud for afholdelse af arrangement i Kirkehuset.

6.​Leje af Kirkehusets underetage, der indbefatter stor stue, køkken og toilet koster kr.1500,- heri indgår også leje af de kopper, tallerkner og bestik, toiletpapir, håndklæder og viskestykker, som forefindes i kirkehuset og er incl. kaffe brygning, som lejer selv sørger for. Efterfølgende rengøring er ligeledes inkluderet i prisen.

7.​Ønskes leje af stuen og 1.sal koster dette kr.2000,-.

8.​Der skal ryddes op, så borde og stole står, som når det overdrages, og der skal sættes i opvaskemaskine, der startes senest når lejer forlader lokalerne.

9.​Der udfærdiges en lejekontrakt ved udlejning af Kirkehuset.

Henvendelse vedr. leje eller lån af Kirkehuset kan ske til Karen Petersen på mail:

klundp@bbsyd.dk

Vedtægterne er godkendt på Menighedsrådsmødet d.12.11.2019 og evalueres igen i november 2020.

"Sound of Joy" Gospelkoncert 6. februar kl. 19.30 Oksenvad kirke
10-01-2023
Gospel er en glad måde at udtrykke sig på. Det vil gospelkoret Living Joy gøre til denne til kirkekoncert. Living Joy synger et varieret program bestående af både negro spirituals, "klassiske" gospelsange og nye gospelsange af bl.a. korets leder, Stig Möglich Rasmussen, der er konservatorieuddannet korleder og desuden uddannet som operasanger ved Kgl. Teaters Opera-akademi.
Gudstjeneste 5. februar kl. 10.30 i Sommersted kirke
Ved Samuel